Essy’s Beauty is een schoonheidssalon gelegen op een prachtige plek in Steensel.

Esther is de trotse eigenaar van dit onlangs gerenoveerde pand. Esther staat voor gastvrijheid, duidelijkheid, no-nonsense en gezelligheid. Het heeft een eigen salon, trainingsafdeling, een eigen cosmeticalijn en een succesvolle webshop waar deze dame nooit stil van wordt. Sinds 2019 specialiseert ze zich in Nano-gezondheidszorg. Voor een uitgebreid aanbod aan schoonheidsbehandelingen en trainingen in de schoonheidsindustrie bent u bij Essy’s aan het juiste adres. Alle behandelingen worden vakkundig en met zorg uitgevoerd. Alle cursussen worden één op één gedaan met veel persoonlijk advies en aandacht. U kunt bij Essy’s terecht voor de volgende behandelingen:

Nano CellCare, T-Shape, HI-Lift3, Tandenbleken, Body Sugaring, Lash Lifting, LED Lichttherapie, Wenkbrauwmodellering & Verven. Alles in een professionele maar informele en persoonlijke sfeer.

Het biedt een trainingsafdeling voor het bleken van tanden, lichaamssuikering, wimperlifting, LED-lichttherapie, permanente make-up en lipolaser. They are Essy’s Beauty biedt een brede kennisbasis van Permsal Magnesium-producten. meerdere keren gebleekt en essy’s verzorgingsproducten gekocht, en als ze alleen maar complimenten krijgen! De verzorgingsproducten van Essy zijn erg fijn, geven geen vettig gevoel op je gezicht en trekken lekker snel in. Ik ga graag naar essies! Een uitgebreide webshop voor gebitsverzorging, gezicht wimper- en wenkbrauwverzorging en lichaam- en haarverzorging.

Reviews: Technieken en persoonlijke begeleiding bij hun gecertificeerde trainingen. Op de hoogte van de laatste trends & in de webshop vind je een breed scala aan producten in het veld waaronder afvallen, lichaamssuikeren en tanden bleken. Voor zowel particulieren als bedrijven.


Aniek Wouters beveelt Essy’s aan.
“Heel lieve, open en eerlijke vrouw die de tijd voor me nam, de behandeling afstemde op mijn voorkeuren en behandelde tot ik 100% tevreden was. Prijs-kwaliteitverhouding is onverslaanbaar!”


Rianne Zetsen beveelt Essy’s aan.

“Super lieve en professionele vrouw! Waar ik me meteen op mijn gemak voelde. Zo fijn dat je haar van alles en nog wat kunt vragen als je je zorgen maakt. Heel erg bedankt voor deze lieve Es!”


Kim Reiniers beveelt Essy’s aan.
“Allereerst wil ik zeggen dat Essy’s echt geweldig is, Esther is aardig en snel en weet van aanpakken! Esther is ondernemend en vooral goed voor de klant en weet raad met haar klanten! Als je essys verlaat, vertrek je met energie en een goed gevoel! Vrouwtjes zijn nu 5 weken onder behandeling met de Nano. Het is vooral lekker ontspannend en wat mij vooral opvalt is dat ik na de Nano behandeling veel energie heb en rustiger ben. Mijn huid voelt zacht aan na een nanobehandeling, ook ik zag na de eerste keer een significant verschil. De rimpels rond mijn mond en op mijn voorhoofd vielen direct minder op. Wat ik ook leuk vind is het bleken van tanden, naast je behandelingen en dat alles ook te combineren is. Je kunt voor alles bij Esther terecht. Ik heb mijn tanden meerdere keren laten bleken en heb de verzorgingsproducten van Essy gekocht, en als ik alleen maar complimenten krijg! De verzorgingsproducten van Essy zijn erg fijn, geven geen vettig gevoel op je gezicht en trekken lekker snel in. Ik ga graag naar essies!”

Share this