INNERLIJKE SCHOONHEID
Behandelingen

Met Nano CellCare is het mogelijk om op nanocelniveau te werken met een effectieve combinatie van voedingsstoffen zoals mineralen die uw huid voeden, waardoor u alle bestaande technieken zoals crèmes en serums snel vergeet. Het unieke en innovatieve effect van Nano CellCare is dat uw cellen kunnen revitaliseren en verjongen, waardoor een natuurlijke revitalisering mogelijk is.

Innerlijke schoonheid

In tegenstelling tot injecties, fillers, crèmes en andere schoonheidsproducten, zorgt Nano CellCare voor langdurig herstel van uw cellen op alle gebieden. Op deze manier kunt u de klok van veroudering ‘terugdraaien’.

Icone-01

HUIDVERZORGING

Acne, roodheid en huidtint.

REJUVENATION

VERJONGING

Hydratatie.

PURIFICATION

Purificatie

Purificatie Eczeem & huiduitslag bij allergieën.

SKIN RECOVERY

HUID HERSTEL

Littekens en brandwonden.

Icone-05

Volume Herstel

Herstel van volume in borst- en billenweefsel.

ANTI-AGING

Anti-Ageing

Gezicht, hals en decolleté.

Laat uw lichaam ervaren wat er allemaal mogelijk is met Nano CellCare. Deze behandeling kan uw leven , uw perceptie van veroudering veranderen. Het kan u een onvoorstelbaar gevoel van jeugd en vitaliteit geven. Belangrijker nog, aanzienlijke gezonder maken.

Raadpleeg uw dichtstbijzijnde Nano therapeut met Nano CellCare om erachter te komen hoe een Nano CellCare behandeling uw innerlijke schoonheid kan helpen.

De inhoud van de cel

Als we zorgen voor de toevoer van vitale stoffen naar de kleinste onderdelen van ons lichaam – de cellen dus -, leggen we de basis voor ons welzijn. Alle cellen in ons lichaam profiteren van een goede toevoer van vitale stoffen. Vitale stoffen zijn vitamines, mineralen, sporenelementen en secundaire plantenstoffen. De cellen hebben altijd vitale stoffen nodig. Alle cellen hebben een goede en regelmatige toevoer van vitale stoffen nodig om aan hun diverse functies te voldoen.

Bestrijding van vrije radicalen

egenwoordig weten we dat vrije radicalen een belangrijke rol spelen bij veel klachten en het verouderingsproces. Vrije radicalen vallen alles binnen bereik aan en vernietigen de eigen moleculen van de cel. Antioxidanten beschermen het celmembraan tegen vrije radicalen.

Anti-ageingeffecten

Anti-ageing is de poging om de verouderingsprocessen te vertragen, de intensiteit en de omvang ervan te verminderen. Nanorisatie van de mineralen en vitamines behandelt het hele lichaam: zeezout is voeding voor de cellen, onttrekt water aan weefsels, maakt de huid zacht, glad en verfrist de teint. Vitaminen, minerale stoffen, radicale neutralisatoren en vitale vetzuren in de effectieve stofoplossingen van Nano CellCare, in verband met de hoge biologische beschikbaarheid, zijn doorslaggevende voordelen van de procedure. Anti-ageingeffecten

Meer INFORMATIE?
Contact ons alsjeblieft!

Schrijf ons als u meer wilt weten over Nano Healthcare of boek uw eerste Nano CellCare behandeling bij een van onze Nano therapeuten, vul dan onderstaand berichtformulier in.