Mijn naam is Corettie, ik ben 67 en woon in Veldhoven.

Hoe ben je in aanraking gekomen met Nano CellCare?
Nou, dit is een bijzonder verhaal, ik heb hulp nodig om me aan te kleden en de dame (dochter van Esther Maas, uit Essy’s) die me hielp vertelde me over deze speciale behandeling. Ik wilde er meer over weten, dus heb ik een afspraak gemaakt.

Wat waren de klachten?
Ik heb lage rugpijn als gevolg van artrose. Mijn hele lichaam is afhankelijk van mijn rug. Ik heb veel fysiotherapie gehad maar het is tijdelijk. Mijn dokter zei dat hier een medicijn tegen de pijn is. De Nano CellCare therapeut gaf me 2 behandelingen kort na elkaar, ik was in shock over het resultaat. Ik kon niet geloven dat het beter werd.

Hoe ervaar je de uitwerking van Nano CellCare?
Als ik pijn had, moest ik een tijdje rusten. Het genezingsproces is daarentegen veel sneller. Omdat ik sceptisch was, geloof ik in deze behandeling. Ik ben nog in de kuur, dus ik ben heel realistisch, het helpt of niet.

Hoe voelt de behandeling aan?
Je gaat liggen op een zeer comfortabel verwarmd bed. Ik zag niet precies wat de therapeut deed, maar het voelde als een zacht gevoel. Ik heb geen idee, maar het voelt alsof de onderdelen echt door de cellen komen.

Beveel je Nano CellCare aan?
JA!! Probeer het zeker zelf en kijk wat het voor u kan doen. Ik doe je geen kwaad, dus waarom niet! Ik vertel iedereen om de behandeling te doen, het werkt !!

 

Share this