Mijn naam is Ilone Reijnders, ik ben 24 jaar en ik kom uit Brabant uit Deurne

Hoe ben je in aanraking gekomen met Nano CellCare?
Via mijn moeder is mijn moeder shiatsu-masseuse en Wybe kent hem al heel lang. Mijn moeder heeft regelmatig contact met Wybe en ze vertelde me wat mijn klachten waren en dat ze me er niet mee kon helpen en toen stelde hij voor om te komen behandelen.

Wat waren uw klachten?
Een tijdje geleden gingen mijn vriendin en ik naar buiten en toen werden we aangevallen. Ik kreeg een klap op mijn hoofd en daardoor kreeg ik een hersenschudding, wat ik daardoor kreeg, ik had ook keelpijn en was ook nog eens misselijk. Kan niet functioneren.

Hoeveel behandelingen heeft u gehad?
4 behandelingen

Hoe heeft u de behandeling ervaren?
Ik ben iemand die niets verwacht en altijd denk dat het beter kan dan verwacht. Ik dacht dat ik het gewoon zou proberen. Lukt het niet, dan lukt het niet en als het wél werkt, wordt dat mooi meegenomen. Het bleek gewoon boven verwachting. Ik ben er erg blij mee dat het heeft geholpen. Ik ben snel uit mijn concentratie door de klap en sinds ik de therapie heb gedaan heb ik er geen last meer van.

Laat je niet meer afleiden. Welke bijwerkingen ervaart u van de behandeling?
Ik ben thuis vanwege mijn klachten en de dokter dwong me te rusten. Voordat ik met therapie begon, ging ik aan het werk maar werd emotioneel en kreeg ik veel prikkels. En het kostte me veel energie om aan het werk te zijn. Na de behandeling kon ik tot wel 15 uur langer aan het werk blijven.

Hoe voelt de behandeling aan?
In het begin voelde ik er niet veel van. Het verlichtte mijn hoofdpijn enorm. Ik voelde wat tintelingen en kreeg veel meer energie na de behandeling. Ik moest echt vaak naar paracetamol grijpen maar dat hoeft niet meer.

Beveel je de behandeling aan?
Ja, zeker op het werk heb ik er veel over gepraat en raad het iedereen aan. U moet zelf ontdekken hoe het werkt. Voor mij hielp het.

 

Share this