Mijn naam is Tessa van Bakel en ik ben 24 jaar oud en werk momenteel als receptioniste bij Van der Valk hotel, ik vind het goed en heb ook een sociaal en prettig leven.

Hoe bent u met deze behandeling in aanraking gekomen?
De moeder van mijn beste vriendin zit in alternatieve geneeskunde, wat ik erg interessant vind, en zei dat ze een kennis had die met Nano CellCare behandelt en vroeg of we dat ook wilden proberen. En zo kwamen we in contact.
Mijn vriendin en ik zijn een tijdje geleden aangevallen en we hadden blauwe plekken en ik had een gebroken neus. Ik had veel pijn, ik kon er niet op liggen, ook niet op de zij en dat heeft tot vorige week trek klachten opgeleverd.

Hoe ervaar je de effecten van de Nano CellCare behandeling?
Ja, zeker bij mijn schouders reageren ze heel goed, mijn doorbloeding is duidelijk op gang gekomen. Niet met de eerste behandeling verbeterde ik meteen. Ik heb meerdere klachten, dus het was een complex plaatje. Doordat hij minder schouders heeft behandeld, is de klacht ook met 30% afgenomen. Ik heb er nu vier gehad. Aan het begin van de behandelingen had ik echt veel pijn. En nu is de pijn echt weg en heb ik geen pijn meer.
De klacht van mijn neus was ook complex, ik had er ook een kapje voor. Het is bovenaan erg smal. Wanneer u de dop eraf haalt, voelt u dat de druk door de ontsteking gaat en de behandeling zal deze zeker verminderen.

Ervaar je bijwerkingen van de behandeling?
Geen negatieve bijwerkingen het is erg rustgevend.

Hoe voelt de behandeling aan?
Heel rustgevend, relaxed alsof het letterlijk door je heen waait.

Kunt u de behandeling aanbevelen?
Ja, ik weet zeker dat iedereen er goed op reageert.

 

 

Share this