Hallo, ik ben Esther Maas, eigenaar van Essy’s beauty. Ik ben distributeur van schoonheidsproducten en tevens trainingscentrum voor schoonheidsspecialiste. Als schoonheidsspecialiste werk ik met verschillende methoden en werk ik nu bijna een jaar met de Nano CellCare. Ik vertrouw op mijn instinct, ik werk het liefst met natuurlijke producten en geef behandelingen in de wetenschap dat het niet op dieren is getest.

Hoe ben je bij Nano CellCare terecht gekomen?
Formeel verkoopadviseur gaf me informatie over de Nano CellCare. Ik heb veel gelezen over deze behandeling. We hebben het bij een klant getest op zijn ervaring. Het resultaat was verbluffend, dus mijn gevoel over de therapie gaf me de overtuiging om dit aan mijn salon toe te voegen.

Hoe is uw mening over het effect van deze therapie?
Ik heb de behandelingen zelf gedaan, omdat ik veel hoofdpijn had en het effect verrassend was. Het gaf meteen opluchting en minder spanning in mijn nek en schouders.
Ik vroeg mijn cliënten om de behandelingen te doen en mij hun resultaat te geven. Iedereen die de behandeling heeft gedaan, was erg blij en gecharmeerd van deze behandeling. De problemen waren zo goed als opgelost en voelden minder pijn waar ze werden behandeld. Voor mij is dit een geweldig gevoel. Ik wil mijn cliënten de beste behandeling en aandacht geven, ze moeten zich goed en comfortabel voelen.

Mijn prioriteit is om mensen te helpen met hun lichamelijke en gezondheidsproblemen.

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar bedrijf, raad ik Body Plaza Europe aan vanwege de service, het vertrouwen en de eerlijkheid.

Share this