Instituut Zeewind

Instituut Zeewind

Schoonheidssalon Zeewind Amstelveen

Innerlijke schoonheid »

Instituut Zeewind
Volume Recovery
REJUVENATION
Rejuvenation
PURIFICATION
Purification
Instituut Zeewind
Skin Care
SKIN RECOVERY
Skin Recovery
ANTI-AGING
Anti Aging

Innerlijke gezondheid »

Instituut Zeewind
Prevention
Instituut Zeewind
Lung
Instituut Zeewind
Hormonal production
Instituut Zeewind
Joint and Muscle Recovery
Instituut Zeewind
Detox
Instituut Zeewind
Chronic pain relieft

INSTITUUT ZEEWIND, EEN BEGRIP IN AMSTELVEEN

Instituut Zeewind is sinds 1995 gevestigd in het “oude dorp” van Amstelveen.

Zeewind is niet zomaar een schoonheidssalon.
Wij richten ons naast de traditionele behandelingen ook op thalassotherapie, een behandelmethode die een zeer revitaliserende werking heeft. Deze thalassobehandelingen hebben in al die jaren bewezen dat het een zeer doelgerichte methode is om iemand weer helemaal fris op de rails te zetten.

“Bij Thalasso draait het allemaal om zeewater en algen”
Thalassobehandelingen zijn gebaseerd op een combinatie van zeeproducten: water en algen. Die hebben genezende krachten en kunnen ook een mooie rol spelen bij het tegengaan van stressverschijnselen.

Bij stress zie je onder andere dat spieren verkrampt zijn. Daardoor kan het lichaam de afvalstoffen niet goed afvoeren. En als je lichaam vol zit met die stoffen, verbruik je veel meer energie dan noodzakelijk is.
Algen werken ontgiftigend en ontslakkend. In combinatie met de massages kun je zo heel goed afvalstoffen afvoeren, waardoor je je meteen een stuk fitter voelt.”

Stress en geen tijd voor een hele dag ontspannen in een beautycentrum? Zeewind kan diezelfde mate van ontspanning in slechts drie uur tot stand brengen. “Als je de behandeling goed opbouwt, hoef je mensen niet eindeloos in de rustfase te zetten. Dat scheelt tijd.”

Tegenwoordig wordt Zeewind gerund door Hanna Hasnaoui, die de jarenlange ervaring van Zeewind op het gebied van Thalasso en de meer traditionele schoonheidsbehandelingen vlekkeloos weet te combineren met de nieuwste technieken en producten.

Contact Instituut Zeewind
Dorpsstraat 45, 1182 JB, Amstelveen - Nederland
+31 (0)206453509