Body Plaza Europe besteedt veel aandacht aan het opbouwen van een langdurige relatie met haar partners. Het is ons toegewijde doel om ervoor te zorgen dat we te allen tijde de nieuwste technologie, bewezen en betrouwbare kwaliteit en uitstekende ondersteuning bieden. Samen kunnen we een revolutie teweegbrengen in de toekomst van de Beauty-, Wellness-, Health- & Sportapparatuur.

Onze behandelingen en oplossingen zijn geschikt voor medici, huid- & fysiotherapeuten, schoonheidsspecialisten en alternatieve & preventieve zorg therapeuten. Nano CellCare-behandelingen laten ons lichaam zelf revitaliseren door middel van regeneratieve “voeding” van de cellen. Deze behandelingen zijn geen genezing of medische behandeling, ze zijn bedoeld om het lichaam en zijn vitaliteit te versterken, om ervoor te zorgen dat de behandelde delen hun volledige capaciteit terugkrijgen.

SCHOONHEID & WELLNESS

Gewoonlijk worden behandelingen op het gebied van schoonheid en preventieve gezondheid gereduceerd tot anti-aging en alleen het fysieke uiterlijk. Nano CellCare gaat verder en helpt het lichaam bij het regenereren en verjongen van de betrokken gebieden op cellulair niveau. Dit zorgt voor unieke en langdurige effecten. Nano CellCare helpt uw lichaam optimaal te leven!

Innerlijke schoonheid

HUIDVERZORGING

Acne, roodheid en huidtint.

REJUVENATION

VERJONGING

Hydratatie.

PURIFICATION

Purification

Purificatie Eczeem & huiduitslag bij allergieën.

SKIN RECOVERY

HERSTEL VAN DE HUID

Littekens en brandwonden.

VOLUME HERSTEL

Herstel van volume in borst- en billenweefsel.

ANTI-AGING

Anti-Ageing

Gezicht, hals en decolleté.

GEZONDHEID & SPORT

Nano CellCare is geen medische behandeling en geneest geen ontstekingen, verwondingen of andere medische problemen, we richten ons op het ondersteunen van het genezingsproces door de cellen te voeden met de nodige mineralen, hyaluronzuur en vitamine C. Uw lichaam wordt sterker en vitaler en om ervoor te zorgen dat andere medische behandelingen een groter effect hebben en dat uw genezing langdurig zal zijn.

Innerlijke gezondheid

PREVENTIE

Gewrichtspijn en migraine.

GEWRICHT EN SPIERHERSTEL

Artritis en ontsteking.

LONG

Astma, Fibrose & Verhogen van de zuurstofopname.

CHRONISCHE PIJNVERLICHTING

Postoperatieve pijnen en spanningen.

HORMONALE PRODUCTIE

Balans en boost.

Detox

Verbetert de hydratatie en verhoogt de zuurstofopname.

VOORDELEN VOOR O.A.

Bij Nano Healthcare hebben we een commercieel concept ontwikkeld waarin we niet alleen voorzien in de technische benodigdheden om Nano CellCare te gebruiken, maar we gaan ook een stap verder in onze samenwerking. Nano Healthcare biedt volledige technische training, uitgebreide marketingondersteuning voor uw locatie, Europese commerciële voorwaarden, garantie- en serviceondersteuning tot 5 jaar en één aanspreekpunt voor al uw zorgen.

Samen staan we sterk!

Volledige garantie tot 5 jaar

99,9% uptime

Draagbare apparatuur

Kant-en-klare oplossing

Exclusieve Duitse technologie

ONS PRODUCT LEASEN

Bij Nano Healthcare waarderen we kwaliteit en duurzaamheid, loyaliteit en streven we naar prestaties op de lange termijn. Daarom heeft al onze apparatuur drie jaar garantie met een optie tot verlenging tot 5 jaar garantie, zolang de garantie operationeel is zal er jaarlijks een inspectie plaatsvinden bij de fabrikant in Duitsland. Bij elke inspectie wisselen we uw apparatuur om met een andere, zodat u ook tijdens de inspectie gewoon door kunt werken.

Hierdoor kunnen we de effectiviteit van de behandelingen garanderen, gedurende de maximaal toegestane levenscyclus van 5 jaar. Met een vervangingsbelofte van 48 uur zorgen we ervoor dat geen enkele klant een afspraak hoeft te missen.

Bovendien kunt u via het leasingsysteem bij Nano Healthcare uw financiële verplichtingen dekken via de bedrijfsopbrengsten en hoeft u geen substantiële aanbetalingen te doen.

Meer INFORMATIE?
Contact ons alsjeblieft!

Schrijf ons als u meer wilt weten over Nano Healthcare of boek uw eerste Nano CellCare behandeling bij een van onze Nano therapeuten, vul dan onderstaand berichtformulier in.