OVER NANO HEALTHCARE

Met Nano Healthcare is gezonder en vitaal jonger blijven nu echt een realiteit. Ga de strijd aan met de tijd, voel u fitter en straal weer als jaren daarvoor. Wij bieden de eerste oplossing om de verouderingsklok te vertragen en helpen bij de verjonging en het herstel van uw celstructuur, uw bindweefsel, welke ook de onderliggende spieren en pezen zou kunnen bereiken.

Onze gepatenteerde technologie zorgt voor een revolutie in de schoonheids-, preventieve gezondheids- en medische industrie. Onze focus ligt op het voorkomen van chronische pijn, ontstekingen en ouderdomsproblemen door het versterken van de celstructuur in de kern. Wij voorzien uw cellen van de nodige voeding om zich weer sterker op te bouwen en te verjongen, zodat ze hun primaire “taak” weer beter kunnen doen.

Nano CellCare is geen medisch apparaat of behandeling, het is een ondersteunend proces waarbij we uw lichaam helpen zichzelf te herstellen, en het werkt ongelooflijk goed samen met andere behandelingen zowel medisch, op schoonheid of op uw fysiek.

Nano CellCare is een van de sleuteltechnologieën van de 21ste eeuw en er wordt met hoge verwachtingen naar gekeken. Er zijn producten ontwikkeld met perfect nieuwe eigenschappen voor toepassingen in de geneeskunde, wetenschap, industrie en verschillende elektronische technologieën. De afmeting die nanodeeltjes kenmerken, leiden tot een hoge reactiviteit in vergelijking met grotere deeltjes met dezelfde chemische samenstelling. De effecten zijn overeenkomstig. The effects are accordingly. Toxicologische gegevens zijn in deze context zeer waardevol en worden ondersteund door de Europese Unie in de vorm van internationale projecten.

Definitie

In veel gevallen wordt nanotechnologie gedefinieerd als vaste colloïdale lichamen met een grootte van 10 tot 1000 nm. De unieke kracht en het potentieel van nanotechnologie bij deze omvang zijn te danken aan de wijziging van materiaaleigenschappen in visueel, magnetisch en elektronisch opzicht, de kwantumeffecten. Traditioneel wordt nanotechnologie ingedeeld in 4 technologieën:

Houd er rekening mee dat:
Nano Healthcare werkt alleen met natuurlijke producten die dezelfde eigenschappen behouden ook na het nanorisatieproces, daarom kan worden gezegd dat het absoluut veilig is voor direct gebruik op de huid.

Toegangspoorten voor nanodeeltjes op het menselijk lichaam

Nanodeeltjes kunnen via verschillende routes het lichaam binnendringen:

  • inademing via de luchtwegen
  • opname of penetratie door de huid
  • door haarzakjes en poriën
  • door injectie
 

De Nano CellCare is op zich geen geregistreerde geneeskundige kuur of medicijn en werkt uitsluitend met natuurlijke stoffen, zoals hyaluronzuur, vitamine C en mineralen uit het geneeskrachtige zout van de Dode Zee.

De Nano CellCare therapie is geschikt voor het bereiken van essentiële toename van welzijn, pijnvrijheid, een diepe slaap en verbetering van fysieke en mentale prestaties. Het beïnvloedt centraal het hele organisme.

De effectieve mechanismen zijn activering van het metabolisme in de celverbinding, positieve effecten op het gehele endocriene systeem, vergroting van het biofotonveld van het lichaam en neutralisatie van vrije radicalen.

Om te visualiseren wat het effect zou kunnen zijn van de nanodeeltjes die uit de cartridges gevuld met water en voeding komen:

een typische menselijke huidcel is ongeveer 40.000 nanometer en de gemiddelde poriegrootte van de huid is 50.000 nanometer.

De meest relevante bacteriën zijn ongeveer 1.000-2.000 nanometer en konden dus niet in onze huid komen.

Water is ongeveer 0,25 nanometer, de hyaluronzuurdeeltjes zijn tussen de 20 en 600 nanometer en het mineraalzout tussen de 20 en 600 nanometer.

Meer INFORMATIE? Neem dan contact met ons op!

Wilt u meer weten over ons Nano Healthcare concept? Of nieuwsgierig naar wat een Nano CellCare behandeling voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op of bij een van onze Nano therapeuten! Vul dan onderstaand bericht formulier in: