BODY PLAZA EUROPA

Body Plaza Europe is een dynamisch en innovatief concept binnen de schoonheids- en gezondheidsindustrie. Met de revolutionaire en gepatenteerde Nano Healthcare productlijn hebben we ons gevestigd als een erkende partner voor artsen, (huid & fysio)therapeuten, (alternatieve) gezondheidswerkers en schoonheidsspecialisten. Door onze persoonlijke benadering krijgen we essentiële marktinformatie om ervoor te zorgen dat onze marketingactiviteiten de behoeften van onze partners ondersteunen. We gaan nog een stap verder!

Als u lid wordt van het wereldwijde netwerk van Body Plaza Europe, maakt u deel uit van een spannend avontuur in schoonheid en gezondheid. Ons portfolio wordt voortdurend uitgebreid met diensten en producten die erop gericht zijn ons hele lichaam te versterken, te revitaliseren en te verjongen. Dit maakt Body Plaza Europe de toekomst partner van schoonheid en gezondheid.

Met onze commercieel aantrekkelijke voorstellen stellen wij onze partners in staat om het meeste van hun inspanningen en inkomsten te benutten en tegelijkertijd te profiteren van de langste garantie op de markt, uitstekende serviceondersteuning en een vervangingsgarantie van 48 uur in geval van machinestoring. We steken al onze inspanningen in het succes van uw bedrijf.

We gaan nog een stap verder! Body Plaza Europe staat aan uw zijde tijdens uw avontuur van groei en verbreding van uw bedrijf.

Samen zijn we sterker!

Ons team zal u voorzien van technische training, marketing en verkoopondersteuning, en uw vaste contactpersoon is beschikbaar voor uw behoeften.
Nederland

Meer INFORMATIE?
Contact ons alsjeblieft!

Schrijf ons als u meer wilt weten over Nano Healthcare of boek uw eerste Nano CellCare behandeling bij een van onze Nano therapeuten, vul dan onderstaand berichtformulier in.