BODY PLAZA EUROPA

Body Plaza Europe is een dynamisch en innovatief concept binnen de schoonheids- en gezondheidsindustrie. Met de revolutionaire en gepatenteerde Nano Healthcare productlijn hebben we ons gevestigd als een erkende partner voor artsen, (huid & fysio)therapeuten, (alternatieve) gezondheidswerkers en schoonheidsspecialisten. Door onze persoonlijke benadering krijgen we essentiële marktinformatie om ervoor te zorgen dat onze marketingactiviteiten de behoeften van onze partners ondersteunen. We gaan nog een stap verder!

Wanneer u zich aansluit bij het wereldwijde netwerk van Body Plaza Europe, maakt u deel uit van een professioneel team in de Health & Sports, Beauty & Wellness branche. Ons portfolio wordt voortdurend uitgebreid met diensten en producten die erop gericht zijn ons hele lichaam te versterken, te revitaliseren en te verjongen. 

Met totaalconcept stellen wij onze partners in staat om het meeste van hun inspanningen en inkomsten te benutten. Tegelijkertijd te profiteren van de langste garantie op de markt. Met uitstekende serviceondersteuning en een vervangingsgarantie van 48 uur in geval van machinestoring.

Wij werken hard aan onze missie: mensen in hun kracht zetten door hun zelfherstellende vermogen te verbeteren. Wij stellen artsen en health experts in staat om innovatieve en natuurlijke behandelingen aan te bieden die complementaire kunnen zijn op reguliere zorg.

“Wij streven ernaar dat onze partners zich maximaal kunnen concentreren op de behandelingen van hun cliënten. Wij ontzorgen onze partners, zodat zij voor hun cliënten kunnen zorgen.”

~Wybe de Jong founder en CEO ~

Ons team zal u voorzien van technische training, marketing en verkoopondersteuning, en uw vaste contactpersoon is beschikbaar voor uw behoeften.
Nederland

Meer INFORMATIE? Neem dan contact met ons op!

Wilt u meer weten over ons Nano Healthcare concept? Of nieuwsgierig naar wat een Nano CellCare behandeling voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op of bij een van onze Nano therapeuten! Vul dan onderstaand bericht formulier in: