NANO CELLCARE

Nano Healthcare biedt als eerste de mogelijkheid om de verouderingsklok ‘af te remmen’ en op basis van Nanorisatie van natuurlijke ingrediënten uw huidweefsel en onderliggende spieren en pezen weer jonger en gezonder te maken.

De meeste klanten voelen en zien er jaren jonger uit na slechts één kuur.
Het Nano CellCare systeem maakt het mogelijk om op cellulair niveau te werken met een verscheidenheid aan actieve voedingsstoffen, waardoor alle bestaande technieken, crèmes en serums ver achterblijven.

Door de ingrediënten te reduceren tot nanodeeltjes van 20 tot 600 Nm (nanometer) kunnen ze gemakkelijk tot diep in de huidlagen getransporteerd worden, uw eigen lichaam fungeerd hierbij als een “spons”, en het wordt door de cellen geaccepteerd als organisch en voedingrijk materiaal. 

Door de belangrijke mineralen en voeding op cellulair niveau aan te bieden, zal het lichaam deze niet afstoten. Alles groter dan 600 nm kan het lichaam op cellulair niveau niet accepteren.

Ter vergelijking: 1 milliliter hyaluronzuur op nanoschaal kan 1 liter lichaamsvloeistof reguleren. Houd er rekening mee dat de gemiddelde persoon 45 liter lichaamsvloeistof heeft, daarom kan 1 milliliter al een enorme impact op ons lichaam hebben.

Nano CellCare biedt de enige techniek ter wereld die dit mogelijk maakt. 

Tot op spierniveau kunnen uw cellen worden gevoed met mineralen uit Zout uit de Dode Zee, vitamine C en hyaluronzuur die erg belangrijk zijn voor onze cellen en de kwaliteit van de weefsels.

Als gevolg hiervan, kan uw gebrek aan hyaluronzuur door vertraagde productie gemakkelijk worden aangevuld op eerdere niveaus, waardoor uw cellen zichzelf gemakkelijker kunnen vernieuwen. Dit brengt uw celintegriteit en uw gehele immuunsysteem op een gezonder niveau, waardoor toekomstige problemen mogelijk worden voorkomen.

Afhankelijk van uw leeftijd, uw genen en aanleg, kan een huidverjonging van 8 tot 12 jaar worden bereikt in slechts 6 maanden met éénmaal per week behandeling. Vervolgbehandelingen kunnen dan eens per maand of eens per 2 maanden worden ingepland om het bereikte niveau op peil te houden.

De Nano CellCare-therapie kan worden gebruikt als lokale behandeling zoals huidverjonging in het gezicht, als lokale vitaliteitskuur of in een cabine waar het hele lichaam in één keer van de voedingsstoffen wordt voorzien.
Door uw huid te voeden met de nano-voedingsstoffen verdwijnen verschillende problemen vaak als sneeuw voor de zon en revitaliseert het uw huid altijd. Met Nano CellCare werken we van binnen naar buiten aan uw gezondheid.

Probeer het gerust zelf uit en boek een proefbehandeling bij één van onze Nano Healthcare behandellocaties.

Wij informeren u graag over alle bijzondere mogelijkheden.

Meer INFORMATIE? Neem dan contact met ons op!

Wilt u meer weten over ons Nano Healthcare concept? Of nieuwsgierig naar wat een Nano CellCare behandeling voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op of bij een van onze Nano therapeuten! Vul dan onderstaand bericht formulier in: