Body Plaza Europe besteedt veel aandacht aan het opbouwen van een langdurige relatie met haar partners. Het is ons toegewijde doel om ervoor te zorgen dat wij te allen tijde de nieuwste technologie, bewezen en betrouwbare kwaliteit en uitstekende ondersteuning bieden. Samen kunnen we een revolutie teweegbrengen in de toekomst van de Health- & Sports, & Beauty-, Wellness-apparatuur.

Onze behandelingen en oplossingen zijn geschikt voor (para) medici,  fysiotherapeuten, huidspecialisten en alternatieve & preventieve zorg therapeuten. Nano CellCare-behandelingen laten ons lichaam zelf revitaliseren door middel van regeneratieve “voeding” van de cellen. Deze behandelingen zijn geen genezing of medische behandeling, ze zijn bedoeld om het lichaam en zijn vitaliteit te versterken, om ervoor te zorgen dat de behandelde delen hun volledige capaciteit terugkrijgen.

HEALTH & SPORTS

Nano CellCare is geen medische behandeling en geneest geen ontstekingen, verwondingen of andere medische problemen, we richten ons op het ondersteunen van het genezingsproces door de cellen te voeden met de nodige mineralen, hyaluronzuur en vitamine C. Uw lichaam wordt sterker en vitaler en om ervoor te zorgen dat andere medische behandelingen een groter effect hebben en dat uw genezing langdurig zal zijn.
chronic_pain_relief-70

CHRONISCHE PIJN

chronic_pain_relief-69
long & luchtwegaandoeningen & longcapaciteit
chronic_pain_relief-75

nek- & rugproblemen

chronic_pain_relief-73

hart & vaatziekten

chronic_pain_relief-68

pees-, gewrichten-& spieraandoeningen

chronic_pain_relief-74

laaggradige ontstekingen

chronic_pain_relief-72

verzwakt inmuunsysteem

chronic_pain_relief-79

stress & slaapproblematiek

chronic_pain_relief-76

sportblessures & prestatieproblemen

chronic_pain_relief-67

voorbij de reguliere zorg

BEAUTY & WELLNESS

Gewoonlijk worden behandelingen op het gebied van schoonheid en preventieve gezondheid gereduceerd tot anti-aging en alleen het fysieke uiterlijk. Nano CellCare gaat verder en helpt het lichaam bij het regenereren en verjongen van de betrokken gebieden op cellulair niveau. Dit zorgt voor unieke en langdurige effecten. Nano CellCare helpt uw lichaam optimaal te leven!
REJUVENATION

VERMINDERDE HYDRATATIE

ANTI-AGING

verouderend lichaam

skin-02

HUID-
ONREGELMATIGHEDEN

chronic_pain_relief-20

leeftijd, revalidatie & activiteit

chronic_pain_relief-05

VERLIES VAN VOLUME & ELASTIcITEIT

chronic_pain_relief-04

littekens & wonden

chronic_pain_relief-11

hormonale disbalans

chronic_pain_relief-17

ogen & oren

PURIFICATION

huidaandoeningen

chronic_pain_relief-18

preventie & supplementen

HET TOTAALCONCEPT

Bij Nano Healthcare hebben wij een totaal concept ontwikkeld waarin wij niet alleen voorzien in de technische benodigdheden om Nano CellCare te gebruiken, maar we gaan ook een stap verder in onze samenwerking. Nano Healthcare biedt volledige technische training, uitgebreide marketingondersteuning voor uw locatie, Europese commerciële voorwaarden, garantie- en serviceondersteuning tot 5 jaar en één aanspreekpunt voor al uw zorgen.

Samen staan we sterk!

99,9 % uptime / 48 uurs omruilgarantie 

Exclusiviteit binnen eigen discipline 

Duitse gepatenteerde technologie 

Standaard garantie van 5 jaar

100% natuurlijke ingrediënten 

ONS NANO HEALTHCARE CONCEPT LEASEN

Bij Nano Healthcare waarderen we kwaliteit en duurzaamheid, loyaliteit en streven we naar prestaties op de lange termijn. Daarom heeft al onze apparatuur drie jaar garantie met een optie tot verlenging tot 5 jaar garantie, zolang de garantie operationeel is zal er jaarlijks een inspectie plaatsvinden bij de fabrikant in Duitsland. Bij elke inspectie wisselen we uw apparatuur om met een andere, zodat u ook tijdens de inspectie gewoon door kunt werken.

Hierdoor kunnen we de effectiviteit van de behandelingen garanderen, gedurende de maximaal toegestane levenscyclus van 5 jaar. Met een vervangingsbelofte van 48 uur zorgen we ervoor dat geen enkele klant een afspraak hoeft te missen.

Bovendien kunt u via het leasingsysteem bij Nano Healthcare uw financiële verplichtingen dekken via de bedrijfsopbrengsten en hoeft u geen substantiële aanbetalingen te doen.

Meer INFORMATIE? Neem dan contact met ons op!

Wilt u meer weten over ons Nano Healthcare concept? Of nieuwsgierig naar wat een Nano CellCare behandeling voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op of bij een van onze Nano therapeuten! Vul dan onderstaand bericht formulier in: