FAQ

Voor de regeneratie van de buitenste huidlaag duurt het bij wekelijkse behandelingen minimaal 28 dagen, voor een complete huidvernieuwing van binnenuit minimaal 25 weken. Voor lichamelijke klachten worden minimaal vier tot acht behandelingen geadviseerd.

De prijzen zijn sterk afhankelijk van de combinatie van gebruikte cartridges. U kunt echter een enkelvoudige behandeling vinden vanaf € 90, – en combinatiebehandelingen vanaf € 135, -. Regionale aanbiedingen kunnen variëren.

Nee. Het is ontwikkeld als ondersteuning en aanvulling op traditionele, alternatieve en preventieve medische behandelingen, evenals therapeuten en schoonheidsspecialisten.

Een behandeling met één patroon duurt minimaal 12 minuten, met meerdere combinaties maximaal een uur.

Nee. Er zijn geen fysieke of mentale bijwerkingen die uw vermogen om uw dag direct na een behandeling voort te zetten beperken. Er zijn geen optische of esthetische effecten die uw vermogen om iets te doen zouden kunnen beïnvloeden.

We raden maximaal twee behandelingen per week aan. Uw lichaam heeft tijd nodig om te absorberen en te regenereren, daarom zouden meer behandelingen niet de gewenste verbetering van de resultaten opleveren.

Nee, onze natuurlijke ingrediënten zijn goed en gezond voor elke leeftijd en elk geslacht.

Wat betreft de behandeling met de minerale zouten van de Dode Zee zijn er geen contra-indicaties bekend. De behandeling met hyaluronzuur heeft slechts één bekende contra-indicatie, die direct verband houdt met een actieve lopende kankertherapie. Vanwege het effect op celregeneratie, dient u uw oncoloog te raadplegen.

Patiënten omschrijven het als een aangenaam en ontspannend gevoel.

Ja. Er zijn geen negatieve bijwerkingen bekend in combinatie met andere behandelingen, naast actieve kankerbehandeling.

Nee. De frequentie van behandelingen is geheel aan de cliënt. Afhankelijk van het gewenste resultaat zijn er aanbevolen intervallen. U dient uw nano therapeut te raadplegen om een optimale behandelplan op te stellen.

Nee. U kunt alle goedgekeurde en getrainde nano therapeuten vinden in onze treatment loctor op de website. Alle (Nano) therapeuten krijgen allemaal training, routinecontroles en jaarlijks technisch onderhoud om een constante kwaliteit te garanderen.

Nee. De nanodeeltjes hebben altijd een positief effect op het behandelde gebied.

Ja. Onze behandelingen zijn niet seizoensgebonden en kunnen het hele jaar door worden gedaan.

Ja. Cliënten voelen in veel gevallen minder pijn na een behandeling. We raden u daarom aan voorzichtig en alert te blijven om overdreven bewegingen te voorkomen.

Nee. Nano CellCare behandelingen vallen niet onder de basisverzekering, maar kunnen afhankelijk zijn van de Nano Healthcare therapeut. Vraag het bij uw bezoek aan uw therapeut.

Elke persoon en elk aandachtsgebied is anders. De effecten van de behandeling zijn sterk afhankelijk van het aantal behandelingen, de frequentie en combinatie van patronen. Onze behandelingen helpen uw lichaam te regenereren en te verjongen, met een onmiddellijk effect, maar zodra de behandelingen zijn gestopt, zal het natuurlijke verouderingsproces doorgaan. Bekijk de beoordelingen van onze klanten en getuigenissen, de meeste patiënten hebben langetermijneffecten na een hele kuur en hebben slechts één of twee behandelingen per half jaar of jaar nodig om de resultaten te behouden.

Nee. Elke behandeling die u uitvoert, kan leiden tot pijn of pijn in de betreffende gebieden, aangezien dit deel kan uitmaken van het genezingsproces. De fysieke conditie wordt echter niet erger.

U kunt online contact opnemen met uw Nano therapeut, maar behandelingen zullen altijd persoonlijk worden uitgevoerd.

Ja. U hoeft zich geen zorgen te maken over het drinken van alcohol tijdens een kort- of langlopend Nano behandelingsprogramma. We moedigen het drinken van alcohol echter niet aan in combinatie, omdat dit de effecten niet versterkt.

Meer INFORMATIE?
Contact ons alsjeblieft!

Schrijf ons als u meer wilt weten over Nano Healthcare of boek uw eerste Nano CellCare behandeling bij een van onze Nano therapeuten, vul dan onderstaand berichtformulier in.