FAQ

Voor de regeneratie van de buitenste huidlaag duurt het bij wekelijkse behandelingen minimaal 28 dagen, voor een complete huidvernieuwing van binnenuit minimaal 25 weken. Voor lichamelijke klachten worden minimaal acht tot twaalf behandelingen geadviseerd.

De prijzen zijn sterk afhankelijk van de combinatie van gebruikte cartridges. U kunt echter een enkelvoudige behandeling vinden vanaf € 95, – en combinatiebehandelingen vanaf € 135, -. Regionale aanbiedingen kunnen variëren.

Nee. Het is ontwikkeld als ondersteuning en complimentair op traditionele, preventieve en (para) medische behandelingen. Zowel voor therapeuten en huidspecialisten.

Een behandeling met één cartridge duurt minimaal 12 minuten, met meerdere combinaties maximaal een uur.

Nee. U kunt gelijk uw dagelijkse bezigheden weer oppakken, er zijn geen fysieke als mentale beperkingen na een behandeling met Nano CellCare.

Nee, onze natuurlijke ingrediënten zijn goed en gezond voor iedereen.

Wat betreft de behandeling met de mineralen uit het zout van de Dode Zee zijn er geen contra-indicaties bekend. De behandeling met hyaluronzuur heeft slechts één bekende contra-indicatie, die direct verband houdt met een actieve lopende kankertherapie. Vanwege het effect op celregeneratie, dient u uw Nano CellCare therapeut te raadplegen.

Nee, cliënten omschrijven het als een aangenaam en ontspannend gevoel.

Ja. Er zijn geen negatieve bijwerkingen bekend in combinatie met andere behandelingen, naast actieve kankerbehandeling.

Nee. De frequentie van behandelingen is geheel aan de cliënt. Afhankelijk van het gewenste resultaat zijn er aanbevolen intervallen. U dient uw Nano CellCare therapeut te raadplegen om een optimale behandelplan op te stellen.

Nee. U kunt alle goedgekeurde en getrainde nano therapeuten vinden in onze treatment loctor op de website. Deze therapeuten zijn allemaal kundig opgeleid, getraind, krijgen routinecontroles en het systeem ondergaat een jaarlijks technisch onderhoud om een constante kwaliteit te garanderen.

Nee. De nanodeeltjes hebben altijd een positief effect op het behandelde gebied.

Ja. Onze behandelingen zijn niet seizoensgebonden en kunnen het hele jaar door worden gedaan.

Ja. Drink voldoende water. Ook kunnen cliënten in vele gevallen minder pijn ervaren na een behandeling. Daarom raden wij aan voorzichtig en alert te blijven om overdreven bewegingen te voorkomen.

Nee. De Nano CellCare therapie valt niet onder de basisverzekering, maar kunnen afhankelijk zijn van de Nano CellCare therapeut. Vraag het bij uw bezoek aan uw therapeut.

Elke individu en elk klachtgebied is anders. De effecten van de behandeling zijn sterk afhankelijk van het aantal behandelingen, de frequentie en combinatie van patronen. Nano CellCare therapie behandelingen helpen uw lichaam te regenereren en te verjongen, met een onmiddellijk effect, maar zodra de behandelingen zijn gestopt, zal het natuurlijke verouderingsproces doorgaan. Bekijk de beoordelingen van onze klanten en getuigenissen, de meeste patiënten hebben langetermijneffecten na een hele kuur en hebben slechts één of twee behandelingen per half jaar of jaar nodig om de resultaten te behouden.

U kunt online contact opnemen met uw Nano CellCare therapeut, maar behandelingen kunnen alleen persoonlijk worden uitgevoerd.

Vanwege de complexiteit van de technologie en de effecten ervan, kunt u meer informatie krijgen van een van onze partners die u kunt vinden in de treatment locator op onze website.

Deze verantwoordelijkheid ligt geheel bij u. Wij raden u aan dehydratie drank als koffie, alcoholische drank of drank wat suiker bevat sterk af. Drink daarvoor in de plaats water.

Meer INFORMATIE? Neem dan contact met ons op!

Wilt u meer weten over ons Nano Healthcare concept? Of nieuwsgierig naar wat een Nano CellCare behandeling voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op of bij een van onze Nano therapeuten! Vul dan onderstaand bericht formulier in: