NANO CARTRIDGES

De unieke cartridges, gemaakt in Oostenrijk, bevatten de optimale combinatie van ingrediënten voor uw behandeling. Alleen de zuiverste stoffen worden gebruikt om een effectieve behandeling te garanderen en elke mogelijke infectie tijdens de behandeling uit te sluiten.

Hyaluronzuur (HYA):

Ons lichaam produceert van nature zelf Hyaluronzuur, wat cruciaal is om water in ons lichaam vast te houden, om het te reguleren en alles vochtig en goed gesmeerd te houden. Het is een essentieel en vitaal onderdeel van ons lichaam en wordt na verloop van tijd minder. Na nanorisatie is Hyaluronzuur zeer krachtig voor huidherstel, wondgenezing, gewrichtspijn, zure reflux, droge ogen en de sterkte van onze botten. Er zijn meer voordelen, waarvan er vele specifiek zijn voor het individu.

De behandelingen die profiteren van HYA:

Mineralen uit het zout uit de Dode Zee (ZOUT):
Het minerale zout van de Dode Zee wordt al in het oude Egypte gebruikt en is sindsdien een essentieel ingrediënt geworden in preventieve gezondheid en geneeskunde. Met zijn samenstelling van vitale mineralen heeft het meerdere voordelen en effecten op het menselijk organisme. Heel vaak wordt mineraalzout uit de Dode Zee gebruikt bij de ondersteunende behandeling van reumatologische aandoeningen, huidproblemen, het in evenwicht brengen van de natuurlijke pH-waarden, eczeem en het rehydrateren van de huid. Het Dode Zeezout wordt nog veel krachtiger en efficiënter door het nanorisatieproces.

De behandelingen die profiteren van ZOUT:

De gepatenteerde cartridges bevatten de natuurlijke werkzame stoffen voor Nano CellCare. Het bottelen vindt plaats in een gecertificeerde farmaceutische operatie volgens de bepalingen voor het verwerken en bottelen van medische stoffen.

De cartridges zijn wegwerpproducten met een vulvolume van 5 ml. De farmaceutische operatie geeft garantie op de patronen en hun inhoud. 

Aanbevelingen voor het bewaren van de patronen zijn te vinden in de bijsluiter.

Cartridge dozen
Cartridge houder

Meer INFORMATIE? Neem dan contact met ons op!

Wilt u meer weten over ons Nano Healthcare concept? Of nieuwsgierig naar wat een Nano CellCare behandeling voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op of bij een van onze Nano therapeuten! Vul dan onderstaand bericht formulier in: