HET BEDRIJF

Nano Healthcare maakt deel uit van Body Plaza Europe, een dynamisch en innovatief conglomeraat binnen de schoonheids- en gezondheidsindustrie. Met de revolutionaire en gepatenteerde productlijn Nano Healthcare hebben we ons gevestigd als een erkende partner voor artsen, therapeuten, gezondheidswerkers en schoonheidsspecialisten.

De cartridges worden alleen geleverd met de meest noodzakelijke en gevraagde voeding voor het herstel van onze cel, waardoor onze klanten zich vitaler en frisser kunnen voelen en hun optische en fysieke jeugd kunnen herwinnen.

Met een internationaal team van toegewijde experts en professionals is Nano Healthcare al beschikbaar in grote delen van Europa en wil het de komende tijd wereldwijd uitbreiden. U kunt uw dichtstbijzijnde Nano Healthcare behandellocatie vinden in onze Treatment Locator en u bent van harte welkom om contact op te nemen met onze regionale vertegenwoordigers via het contactformulier.

We horen graag van u!!

Meer INFORMATIE? Neem dan contact met ons op!

Wilt u meer weten over ons Nano Healthcare concept? Of nieuwsgierig naar wat een Nano CellCare behandeling voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op of bij een van onze Nano therapeuten! Vul dan onderstaand bericht formulier in: