BEAUTY & WELLNESS
Behandelingen

Met Nano CellCare is het mogelijk om op nanocelniveau te werken met een effectieve combinatie van voedingsstoffen zoals mineralen die uw huid voeden, waardoor u alle bestaande technieken zoals crèmes en serums snel vergeet. Het unieke en innovatieve effect van Nano CellCare is dat uw cellen kunnen revitaliseren en verjongen, waardoor een natuurlijke revitalisering mogelijk is.

BEAUTY & WELLNESS

In tegenstelling tot injecties, fillers, crèmes en andere schoonheidsproducten, zorgt Nano CellCare voor langdurig herstel van uw cellen op alle gebieden. Op deze manier kunt u de klok van veroudering ‘terugdraaien’.

REJUVENATION

VERMINDERDE HYDRATATIE

ANTI-AGING

verouderend lichaam

skin-02

HUID-
ONREGELMATIGHEDEN

chronic_pain_relief-20

leeftijd, revalidatie & activiteit

chronic_pain_relief-05

VERLIES VAN VOLUME & ELASTIcITEIT

chronic_pain_relief-04

littekens & wonden

chronic_pain_relief-11

hormonale disbalans

chronic_pain_relief-17

ogen & oren

PURIFICATION

huidaandoeningen

chronic_pain_relief-18

preventie & supplementen

Laat uw lichaam ervaren wat er allemaal mogelijk is met Nano CellCare. Deze behandeling kan uw leven , uw perceptie van veroudering veranderen. Het kan u een onvoorstelbaar gevoel van jeugd en vitaliteit geven. Belangrijker nog, aanzienlijke gezonder maken.

Raadpleeg uw dichtstbijzijnde Nano therapeut met Nano CellCare om erachter te komen hoe een Nano CellCare behandeling uw innerlijke schoonheid kan helpen.

De inhoud van de cel

Als we zorgen voor de toevoer van vitale stoffen naar de kleinste onderdelen van ons lichaam – de cellen dus -, leggen we de basis voor ons welzijn. Alle cellen in ons lichaam profiteren van een goede toevoer van vitale stoffen. Vitale stoffen zijn vitamines, mineralen, sporenelementen en secundaire plantenstoffen. De cellen hebben altijd vitale stoffen nodig. Alle cellen hebben een goede en regelmatige toevoer van vitale stoffen nodig om aan hun diverse functies te voldoen.

Bestrijding van vrije radicalen

egenwoordig weten we dat vrije radicalen een belangrijke rol spelen bij veel klachten en het verouderingsproces. Vrije radicalen vallen alles binnen bereik aan en vernietigen de eigen moleculen van de cel. Antioxidanten beschermen het celmembraan tegen vrije radicalen.

Anti-ageingeffecten

Anti-ageing is de poging om de verouderingsprocessen te vertragen, de intensiteit en de omvang ervan te verminderen. Nanorisatie van de mineralen en vitamines behandelt het hele lichaam: zeezout is voeding voor de cellen, onttrekt water aan weefsels, maakt de huid zacht, glad en verfrist de teint. Vitaminen, minerale stoffen, radicale neutralisatoren en vitale vetzuren in de effectieve stofoplossingen van Nano CellCare, in verband met de hoge biologische beschikbaarheid, zijn doorslaggevende voordelen van de procedure. Anti-ageingeffecten

Meer INFORMATIE? Neem dan contact met ons op!

Wilt u meer weten over ons Nano Healthcare concept? Of nieuwsgierig naar wat een Nano CellCare behandeling voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op of bij een van onze Nano therapeuten! Vul dan onderstaand bericht formulier in: