Nano komt van het Griekse woord “nanos” en betekent dwerg. Een nanometer is een klein deel van een meter, namelijk 1 miljardste van een meter. Dankzij een gepatenteerde applicatie is Nano Healthcare in staat om vloeistoffen terug te brengen tot 40 Nm met Nano CellCare therapie.

Hierdoor kunnen we vloeistoffen zoals hyaluron, die nodig zijn voor herstel, pijnloos door de huid transporteren. Uw afnemende eigen lichaamsproductie van hyaluronzuur kan daardoor gemakkelijk weer tot 100% worden aangevuld zodat uw cellen zich weer volledig kunnen vernieuwen.

Uw gehele immuunsysteem wordt direct naar een hoger niveau getild, waardoor toekomstige klachten mogelijk zelfs voorkomen. Als u zich bij ons meldt, is dit de eerste stap op weg naar herstel. We doorlopen altijd een paar stappen om je verder te helpen. Elke lichamelijke klacht vraagt om een andere persoonlijke behandeling en aanpak. De gebruikte behandelmethoden worden afgestemd op uw specifieke behoeften. Wij begrijpen als geen ander dat het vervelend is als u lichamelijke problemen heeft. De oplossing is vaak dichterbij dan u denkt. We helpen je graag om het te vinden.

De Nanobehandeling wordt gegeven in Medisch Centrum Podomed in Veghel. De eerste afspraak omvat een intake, het bepalen van het behandelplan en de behandeling zelf. 

Bel voor een afspraak op telefoonnummer: +31 (0) 611741340

Share this