Zorgcentrum met diverse disciplines!

Body Plaza Nano Center is gevestigd in een zorgcentrum in Veghel. Hier vind je een osteopaat, voetreflex therapeut, podotherapeut, personal trainer en een Nano CellCare therapeut. Met al deze disciplines onder één dak kan de beste behandeling worden gegeven aan cliënten. Body Plaza Nano Center staat onder leiding van Hans Zwart. Hij behandelt zowel cliënten in het zorgcentrum als aan huis.

Alternatieve en innovatieve behandelmethode
Hans is een gecertificeerde Nano CellCare therapeut. Hij behandelt mensen met uiteenlopende klachten, van migraine en kniepijn tot schouderklachten en longaandoeningen als COPD, astma en bronchitis. Voordat cliënten een behandeltraject bij Hans starten, krijgen zij eerst een uitgebreide intake van ongeveer een uur. Hier wordt ingegaan op de bestaande klachten en (indien bekend) de oorzaak hiervan. Daarna wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld.

Hans was één van de eerste Nano CellCare therapeuten in Nederland. “Ik behandel voornamelijk mensen met klachten die niet of nauwelijks verholpen kunnen worden in de reguliere zorg. Wanneer je wordt verteld dat acceptatie de laatste optie is en dat de pijn misschien niet meer weggaat, raad ik je aan bij mij langs te komen. Jij bent bij Body Plaza Nano Center aan het juiste adres, als je geen concessies wilt doen en nog wel vol van het leven wil genieten. Nieuwe technologie heeft tijd nodig, maar het goede nieuws is dat de ontwikkelingen snel gaan,” aldus Hans.

Share this