56 jaar oud.

Hoe ben je in aanraking gekomen met Nano CellCare?
Ik kwam in aanmerking met Nano CellCare door Gaby, zij bracht me in contact met de Nanotechniek waar ik nog nooit van had gehoord.

Wat waren uw klachten?
Ik kan meerdere klachten opnoemen; ik heb o.a. last van mijn handen door Artrose en ik ben al een keer geholpen aan een carpaal tunnel syndroom. Ook heb ik een hernia waar ik echt last van heb en wat mij erg belemmert in mijn dagelijkse leven. De klachten zijn er in de loop der jaren ingeslopen, waarvan een aantal zaken erger en extremer is geworden. Diverse klachten bestaan al een hele tijd, het tintelen in mijn handen en ik heb dagelijks last van hoofdpijnklachten, en mijn hernia is echt weer actief sinds de laatste 3 jaar. Ik heb ook last van kortademigheid en gebruik daarvoor ventoline.

Hoeveel Nano CellCare behandelingen heeft u al gehad?
Ik heb momenteel ongeveer 10 behandelingen gehad en daardoor voel ik me een stuk beter.

Welke bijwerkingen heeft u ondervonden bij de behandeling met Nano CellCare?
Ik gebruik veel minder medicatie, ik heb het ook veel minder snel nodig na twee of drie behandelingen, het tintelen werd veel minder. Ze vertellen me dat ik niet kan stoppen met dingen vasthouden. Ik laat het minder uit mijn handen vallen. Ja en daar ben je je niet van bewust, maar dat zijn de dingen die andere mensen om mij heen opmerken. Mijn vrouw zegt bijvoorbeeld; de teint van je huid is veel beter, je was wat grauwer van kleur en er zijn anderen zeggen dat ik er veel fitter uitzie. En ik dat ik opgewekter en spraakzamer ben. Ik krijg veel positieve reacties om me heen. En om dat over mezelf te zeggen dat het beter gaat is heel moeilijk, ik merk wel dat ik veel fitter en enthousiaster ben. Daarnaast heb ik ook nog een apnea apparaat dat zuurstof toedient. Ik slaap met een masker op. Ik heb veel bloedneuzen en of dat komt door de droogte of iets dergelijks of door het apnea- apparaat weet ik niet. Ik word 4 of 5 keer per nacht wakker vanwege een bloedneus.

Hoe ervaar je de effecten van de Nano CellCare behandeling?
Na een aantal behandelingen merkte ik eigenlijk dat het tintelen in mijn handen veel minder werd, ik werd 15 tot 20 keer per nacht wakker met tintelende handen en daarna moest ik ze stevig terug duwen en ja het is heel raar want je het ongemerkt dat het verbetert bij je medemens die je bewust maakt dat je vooruit gaat en dan ga je erover nadenken en het blijkt dat ik er maar één of twee keer ‘s nachts last van heb. Ik voel me zo veel fitter dat de tintelingen in mijn handen bijna verdwenen zijn, er is nog wat maar ik hoef er niet meer over na te denken als ik iets vastpak. Mijn angst is minder. Het slaap-apneu-apparaat leest de app nea’s tijdens mijn slaap en ze zijn vreselijk laag. Mijn neusbloedingen zijn praktisch afgenomen. Ik heb ook een hond, ik loop veel met de hond normaal loop ik een beetje en dan moet ik tussendoor uitrusten. Tegenwoordig kan ik in één stuk lopen. Een aanzienlijke verbetering dus.

What side effects did you experience with the Nano CellCare treatment?
I use much less medication, I also need it much less quickly after two or three treatments, the tingling became much less. They tell me that I can’t stop holding things. drop your hands. Yes and you are not aware of that, but those are the things that other people around me notice. For example, my wife says; the tone of your skin is much better you were a bit grayer in color and there are others who say you look much fitter, more cheerful, more talkative. I get a lot of positive things around me. And to say for myself that it is better that is very difficult, I notice that I am much fitter and more enthusiastic.

Hoe voelt een Nano CellCare behandeling aan?
De behandeling is niet geheel onaangenaam, het is erg prettig. Je krijgt een masker op je hoofd en het sluit een beetje in. Het is een ietwat beklemmend idee maar het geeft wel een bepaalde bijzondere smaak en je ruikt wat, wat op zich niet storend is. De eerste paar minuten die we doen is met Hyaluronzuur en dat heeft een aparte geur en je proeft iets, maar het is niet vervelend of storend. De tweede is met het zout wat iets wat rook geeft en een beetje kriebelt in de keel. Je zal een keertje moeten hoesten of kuchen, maar het is zeker niet storend. Het geeft me een beetje het idee alsof je over het strand loopt met de geur van het zoute lucht. En dat geeft een prettig gevoel bij het inademen.

Wordt de behandeling met Nano CellCare aanbevolen?
Nou, ik ben erg dankbaar dat ik dit heb kunnen doen voor mijzelf, dit was helemaal nieuw, ik wist er echt niets van af, ik heb er veel positieve dingen mee, ja, ik had het zeker niet willen missen. Ik heb veel therapieën en operaties aan mijn polsen gedaan. Ja, ik ben er erg blij mee. Beveel een behandeling aan, ja indien mogelijk zou ik het eigenlijk aan iedereen aanraden die ervaart of klachten heeft. Ik geef het zelfs door aan vrienden, familie en bekenden en ik zou het zeker proberen. Het is een behoorlijke oplossing voor mij geweest.

 

Share this