Hallo ik ben Marieke Hijkoop en ik ben 39 jaar oud en woon in Hoogeloon.

Hoe ben je in aanraking gekomen met de Nano CellCare?
Mijn schoonheidstherapeut vertelde me over deze nieuwe methode. Ze vroeg me om een ​​aantal behandelingen te proberen.

Wat zijn jouw klachten?
Mijn huid heeft grove poriën, dus de behandelingen die ik heb geprobeerd in mijn huid. Als en hier iets aan doen, zou het geweldig zijn. Ik was erg sceptisch. Ik ben net als laten we de resultaten zien.

Wat voor soort behandelingen heb je gedaan voordat je Nano CellCare probeerde?
Ik heb de peelings, massages en maskers gedaan. Zoals bij een normale manuele behandeling. De Nano CellCare kun je met niets anders vergelijken.

Hoeveel behandelingen heeft u al gehad?
Ik heb tot nu toe 11 behandelingen gehad. Met 1 week tussen de behandelingen. Na de 2e behandeling voelde ik me op een hele goede manier anders. Mijn huid voelde anders aan, ik had een heel droge huid. Het is meteen veranderd. In de eerste plaats denk je dat dit niets met de behandeling te maken heeft. Maar na 4 keer kun je het niet meer ontkennen. Het is niet alleen de huid maar ook de geest. Je voelt je op wat voor manier dan ook beter. Ook deze gloed is er na de behandeling. Het is een heel bijzondere ervaring.

Hoe voelt de behandeling aan?
Je voelt een prettige sensatie als een mist. Met het zout voel je een tinteling. Het is een heel ontspannende behandeling.

Heeft de behandeling bijwerkingen?
Laat me denken…. Mentaal voel je je ook een stuk beter, dit klinkt raar maar het effect zit ook op de geest. Je hebt ‘s ochtends meer energie. De totale gezondheid gaat vooruit.

Beveel je de behandeling aan?
Ja, je moet het zelf ervar en. En hoe sceptisch ik ook was, ik kan dit niet uitleggen. Ik raad de behandeling echt aan iedereen aan.

 

Share this