Mijn naam is Olga Wintermans en ik ben 53 jaar oud, moeder van twee kinderen en hou van reizen

Hoe bent u met deze behandeling in aanraking gekomen?
Ik ben hier gekomen door mijn bioresonantie arts. Vanwege mijn leeftijd kreeg ik op een gegeven moment heel veel last van pigmentatie. Die had ik al een keer in mijn zwangerschappen en die beginnen nu in mijn nek te zitten op mijn borst en armen. Het is een soort van Melasma. Ik heb al lasers en alle peelings gehad maar die werken tijdelijk, maar het komt elke keer weer terug.

Hoe ervaart u de Nano Healthcare behandeling?
Ik ervaar het echt als heel ontspannend, je ligt gewoon heerlijk en door die behandeling merk je ook dat je in een ontspanning komt. Ik ga bijvoorbeeld gapen en het is ook zo voorbij, want iets wat ontspannend is dat duurt niet lang, iets wat spannend is duurt lang dus ik ervaar het als heel ontspannend en geheel pijnloos. En wat ik nu merk is, het is niet weg maar mijn huid is gewoon minder grillig geworden minder dus de pigmentvlek loopt meer in mekaar over.

In welk opzicht heeft Nano Healthcare uw kwaliteit van leven verbeterd?

Waarvoor ik kwam de pigmentatie is zachter geworden, dat ik op een gegeven moment dacht ik accepteer het, maar het is dus echt minder geworden. Ik heb veel minder klachten om mijn bed uit te komen met beetje reumatisch gevoel. Dat is eigenlijk helemaal weg. Mijn huid is veel stralender geworden, mensen zeggen tegen mij dat ik er jonger uitzie en vragen wat heb je gedaan? Ik voel me gewoon soepeler. En als ik een verkoudheidje heb of kleine klachten of wat dan ook is, is dat sneller over en dan heb ik weer een behandeling gehad dan gaan die veel eerder weg. Wondjes helen beter dus ja het is een algehele verjongingskuur. Zo voelde het.

Raadt u Nano Healthcare aan?
Ik raad zeker iedereen die met bepaalde klachten zit zeker om deze behandeling aan te gaan het werkt gewoon, het is nieuw en ik weet dat mensen heel vaak schuw zijn voor nieuwe dingen. Maar baat het niet dan schaadt het niet. En ik kan je garanderen dat het voor ontzettend veel dingen goed is, ik adviseer iedereen ga Nano CellCare doen!

 

Share this