Linda Gruber is een fysiotherapeut met 13 jaar ervaring.
Met een flink aantal jaren op haar naam vervult zij de functie van TPI Fysiotherapeut / Fysieke Coaching & MSU specialist bij The DUTCH in Spijk. Sinds 3 jaar zelfstandig ondernemer die zich sinds dit jaar ook heeft gespecialiseerd in nanotherapie.

Verschillende specialisaties zijn Dry needling, Cupping, Ultrasound, Faskia-technieken en TPI. Ze is net verhuisd naar een nieuw huis en heeft bij haar thuis in Kapelle een prachtige behandelkamer gerealiseerd.

De praktijk biedt een mooie schone ruimte met de juiste sfeer. Linda werkt anders dan de meeste therapeuten, elke behandeling duurt 60 minuten, waardoor je meer kwaliteit in een behandeling krijgt. Hierdoor zijn er minder behandelingen nodig en wordt het doel eerder bereikt. Zo kan ze op een ander niveau naar het lichaam kijken en kan ze alles meenemen bij herstel en revalidatie.

Linda communiceert open en direct en zorgt voor het juiste behandelplan.

Linda is diagnostisch therapeut.
Ze is opgeleid in echografie op het hoogste niveau en kijkt naar het lichaam vanuit de kern en de basis. Begin bij het begin en werk je een weg naar buiten. Ze is erg enthousiast over Nanotherapie en heeft zich ontwikkeld tot specialist in het geven en adviseren van Nanotherapie behandelingen.

Share this