NANO CARTRIDGES

De Rol van het lichaamseigen hyaluronzuur en de wetenschappelijke onderbouwing van de Nano CellCare therapie

Inleiding

Het lichaamseigen hyaluronzuur, een essentiële component van de extracellulaire matrix, speelt een cruciale rol in verschillende biologische processen, zoals wondgenezing, celmigratie en -proliferatie, en behoud van weefselvochtigheid. Recente wetenschappelijke studies, gepubliceerd in vooraanstaande tijdschriften en toegankelijk via PubMed, hebben de focus gelegd op de rol van hyaluronzuur bij celcommunicatie, ontstekingsremmende eigenschappen en weefselregeneratie. Deze bevindingen bieden een solide basis voor de ontwikkeling van innovatieve therapeutische benaderingen, zoals Nano CellCare therapie, die gebruikmaakt van natuurlijke nanodeeltjes en hyaluronzuur voor celherstel en verbetering van de algehele gezondheid.

De Wetenschap achter Hyaluronzuur

Hyaluronzuur is een glycosaminoglycaan dat van nature in ons lichaam voorkomt en vooral in de huid, gewrichtsvloeistoffen en bindweefsels te vinden is. Het speelt een sleutelrol bij het behouden van de elasticiteit en hydratatie van de huid, evenals bij het bevorderen van het genezingsproces van beschadigde weefsels. Verschillende wetenschappelijke rapporten, waaronder die gepubliceerd in het ‘Journal of Biological Chemistry’  en ‘Journal of Investigative Dermatology’ , benadrukken de belangrijke functies van hyaluronzuur in weefselherstel en immuunresponsen.

Nano CellCare Therapie: Een Wetenschappelijk Onderbouwde Benadering

Nano CellCare maakt gebruik van geavanceerde Duitse Nano Technologie, ontwikkeld en gepatenteerd in Duitsland en getest door de gerenommeerde Universiteit van Graz onder leiding van Univ-Prof. Dr. Andreas Zimmer (3). Dit systeem produceert vloeibare nanodeeltjes met een grootte variërend van 20 Nm tot 600 Nm. Deze deeltjes hebben de unieke eigenschap dat ze gemakkelijk door de huid kunnen worden opgenomen vanwege hun grootte en negatieve lading, die aantrekkingskracht creëert met de positief geladen huidcellen van ons lichaam. Bovendien garandeert de hoge snelheid waarmee deze nanodeeltjes worden gecreëerd een optimale opneembaarheid door de huid [6].

Dr. Med. Vet. Timurhan Tastutar, een visionair in de wereld van veterinaire geneeskunde

Dr. Med. Vet. Timurhan Tastutar, een visionair in de wereld van veterinaire geneeskunde, heeft de weg gebaand voor een baanbrekende behandelmethode: de Nano CellCare therapie. Door zijn creatieve combinatie van Nano Technologie met natuurlijke elementen zoals hyaluronzuur en mineraal zout uit de Dode Zee, heeft hij een revolutionaire therapie ontwikkeld die zowel dieren als mensen helpt bij het herstel van blessures.

Acht jaar geleden begon Dr. Tastutar met het behandelen van gescheurde pezen bij paarden. Hij ontdekte dat voor een effectief herstel van pezen, hoogwaardig collageen essentieel is. Dit kan alleen worden aangemaakt als er voldoende hyaluronzuur lokaal aanwezig is. Bovendien zijn de essentiële mineralen uit het zout van de Dode Zee de bouwstenen voor elke celstructuur, waardoor het gehele cellulaire proces wordt versterkt. De resultaten waren verbluffend: weefsels groeiden 3 tot 5 keer sneller terug zonder littekenweefsel te vormen.

Het succes bij paarden trok de aandacht van ruiters, die al snel geïnteresseerd raakten in deze innovatieve therapie. Toen de behandeling op mensen werd toegepast, bleek deze net zo effectief te zijn. Zo ontstond een nieuwe vorm van therapie die zowel veilig als verantwoord is. Dr. Tastutar gebruikt uitsluitend 100% natuurlijke ingrediënten, aangevuld met een kleine hoeveelheid vitamine C, waardoor elke behandeling gegarandeerd veilig is voor zowel mens als dier.

Dankzij Dr. Tastutar’s toewijding en expertise heeft de Nano CellCare therapie een revolutie teweeggebracht in de medische wereld, waardoor hoopvolle perspectieven voor herstel zijn geopend voor zowel onze geliefde viervoeters als voor onszelf.

Combinatie van Natuurlijke Ingrediënten en Nano Technologie

Eén van de opvallende kenmerken van Nano CellCare therapie is de slimme combinatie van hyaluronzuur met de geproduceerde nanodeeltjes. Hyaluronzuur, als een lichaamseigen stof met bewezen regeneratieve eigenschappen [4], fungeert als een krachtige bondgenoot in het herstel op cellulair niveau. De complementaire werking van hyaluronzuur en nanodeeltjes ondersteunt niet alleen de verbetering van de huidtextuur maar kan ook invloed hebben op diepere weefsels en gewrichten, wat van groot belang is voor patiënten met gewrichtsproblemen en inflammatoire aandoeningen [5].

Conclusie

Met de groeiende kennis over de rol van hyaluronzuur in ons lichaam en de innovatieve Nano CellCare therapie die deze kennis benut, kunnen complementaire en alternatieve therapeuten, fysiotherapeuten en artsen nu putten uit een stevige wetenschappelijke basis. De combinatie van natuurlijke ingrediënten met geavanceerde nanotechnologie, zoals gedemonstreerd door het Nano CellCare systeem, biedt hoopvolle perspectieven voor de behandeling van diverse aandoeningen. Deze therapie, gesteund door jarenlange praktijkervaring en wetenschappelijk onderzoek, vertegenwoordigt een veelbelovende stap naar een holistische benadering van gezondheid en welzijn.

De gepatenteerde cartridges bevatten de natuurlijke werkzame stoffen voor Nano CellCare. Het bottelen vindt plaats in een gecertificeerde farmaceutische operatie volgens de bepalingen voor het verwerken en bottelen van medische stoffen.

De cartridges zijn wegwerpproducten met een vulvolume van 5 ml. De farmaceutische operatie geeft garantie op de patronen en hun inhoud. 

Aanbevelingen voor het bewaren van de patronen zijn te vinden in de bijsluiter.

Meer INFORMATIE? Neem dan contact met ons op!

Wilt u meer weten over ons Nano Healthcare concept? Of nieuwsgierig naar wat een Nano CellCare behandeling voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op of bij een van onze Nano therapeuten! Vul dan onderstaand bericht formulier in: